eBook kulinarny
„Co zrobić z rybami? Kieszonkowy poradnik kulinarny.”
Ebook autorstwa mistrza regionalnej kuchni Warmii i Mazur Wojtka Charewicza i eksperta żywieniowego dr Aleksandry Czarnewicz-Kamińskiej. Zobacz: O autorach.
48 stron a na nich:
- 25 porad i sztuczek jak przechowywać i przygotowywać ryby
- 20 wyjątkowych przepisów kulinarnych. Niektóre z nich zachwycały jurorów w konkursach kulinarnych, inspiracją innych były dalekie podróże na Syberię czy do Kanady.
Możesz go mieć za darmo!
Podaj swój adres mailowy w formularzu poniżej i potwierdź subskrypcję naszego newslettera.
Podaj e-mail na który prześlemy eBooka
Po aktywacji w odpowiedzi otrzymasz link do ściągnięcia eBooka PDF w 2 wersjach:
- rozkładówkowej – idealnej na komputery stacjonarne i tablety oraz do wydruku
- z pojedynczymi stronami – idealnej na telefony komórkowe
Jeżeli maile od nas do Ciebie nie dotarły sprawdź czy nie wylądowały w spamie lub napisz do nas.