eBook kulinarny

„Co zrobić z rybami? Kieszonkowy poradnik kulinarny.”

Ebook autorstwa mistrza regionalnej kuchni Warmii i Mazur Wojtka Charewicza i eksperta żywieniowego dr Aleksandry Czarnewicz-Kamińskiej. Zobacz: O autorach.

eBook - Co zrobić z rybami. Kieszonkowy poradnik kulinarny.

48 stron a na nich:

  • 25 porad i sztuczek jak przechowywać i przygotowywać ryby
  • 20 wyjątkowych przepisów kulinarnych. Niektóre z nich zachwycały jurorów w konkursach kulinarnych, inspiracją innych były dalekie podróże na Syberię czy do Kanady.

Możesz go mieć za darmo!

Podaj swój adres mailowy w formularzu poniżej i potwierdź subskrypcję naszego newslettera.

Podaj e-mail na który prześlemy eBooka

Podaj swój adres e-mail.

 

Po aktywacji w odpowiedzi otrzymasz link do ściągnięcia eBooka PDF w 2 wersjach:

  • rozkładówkowej – idealnej na komputery stacjonarne i tablety oraz do wydruku
  • z pojedynczymi stronami – idealnej na telefony komórkowe

Jeżeli maile od nas do Ciebie nie dotarły sprawdź czy nie wylądowały w spamie lub napisz do nas.